Castlevania sezona 3

Netflixova adaptacija poznate video igre Castlevania ponovno oduševila.

Nakon prve sezone od samo četiri epizode, koja je jasno pokazala da se radi o ozbiljnom projektu, došla nam je druga sezona od osam epizoda nakon koje nitko nije ostao ravnodušan. Netflixova adaptacija Castlevanije je jedna od najboljih, ako ne najbolja adaptacija videoigre ikada.

Kako se treća sezona pokazala, je li ispunila visoka očekivanja? Idemo redom.

Radnja je smještena za vrijeme igre Castlevanije III Drakulino prokletstvo. Ova igra je prednastavak originalne igre Castlevania Avantura.

Glavni likovi su Trevor Belmont čija je obitelj specijalizirana za ubijanje natprirodnih stvorenja, Sypha Belnades, čarobnica koja koristi elemente u borbi, te Alucard sin Drakule.

Sypha , Trevor, Alucard

Neću previše o radnji prve dvije sezone jer smatram da vrijedi pogledati svaku sekundu ove unikatne adaptacije. Sa sigurnošću tvrdim da ćete ostati oduševljeni glatkoćom animacija bitaka, u koje je uloženo dosta vremena i truda.

Radnja treće sezone se nastavlja odmah nakon završetka velike bitke na kraju druge. S deset epizoda očekivao sam više. Unatoč sporom raspletu radnje, misterija je dovoljna da zadrži pažnju gledatelja. Naglasak na odnose između likova te analiza pojedinih likova nose glavnu riječ. Često sam se pronašao u jednom od likova, vjerujem da će se većina muškaraca koji su u vezi isto tako pronaći. Upoznajemo se sa novim likovima koji će sigurno igrati veliku ulogu u četvrtoj sezoni. Kraj kao da je požuren. Dobar rasplet, ali jednostavno bolje da su više epizoda posvetili otkrivanju misterije i borbi.

Treća sezona nije podbacila. Krv na kraju šprica na sve strane, beskrupuloznost na svakom koraku. Eksplicitni sadržaj nije nepoznanica. Jednostavno cijela sezona je jedna velika priprema za četvrtu sezonu, koja će bit božansvena.

Ocjena :
– sezona 1 : 8/10
-sezona 2 : 10/10
-sezona 3 : 8.5/10

by : ZardWi

ZardWi

A man who is believed to have magical powers and who uses them to harm or help other people. Širok opus TV serija & Filmova. Nakon što filmovi postanu prekratki nastupaju serije.