Monster Hunter

Runda 15 Milla Jovovich protiv čudovišta. Tijekom cijelog gledanja o tome sam razmišljao. Kao da su filmovi Mille napravljeni po nekoj špranci. Ovaj put to je adaptacija igrice Monster Hunter. O samoj igrici znam koliko i političari o vođenju države. Vidio sam trailere i o čemu se okvirno radi.

Upoznajemo se s Millom I njenim timom, tu nas dočekuju ofucane fore koje veličaju Millu kao zapovjednicu. Ubrzo otkrijemo da su u potrazi za bravo timom koji je ispario usred pustinje. Radnja je usporena, možda zbog toga što je mogu opisati u dvije rečenice.

Mila nosi radnju, gluma je kao i u svakom drugom njenom filmu. Ništa posebno, niti na gore niti na bolje. Ostala postava je tu na razini statista sa zadatkom.

Milla Jovovich

Za film koji se bazira na igrici nisu me upoznali s igricom. Očigledno da su najveći adut filma čudovišta, a gdje su čudovišta tu je i Tony Jaa majstor borilačkih vještina. Nemam ja ništa protiv majstora borilačkih vještina u filmovima, dapače volim ljude. Ali zašto mora biti majstor borilačkih vještina s lukom napravljenim od kosti nekog čudovišta? Zašto nam nisu objasnili, kako i zašto su nastala takva oružja?

Tony Jaa

Jedino zanimljivo u cijelom film je kula koja me malo sjeća na Sauronovu. I ova i Sauronova imaju po dva roga. Sauronova koristi za oko, dok ova kula skuplja elektricitet za što to vam ne mogu odati.. nemojte si to malo misterije pokvariti.

Da se vratim na čudovišta, pisao sam članak o tome kako će čudovišta biti visoka 18 m. Moram biti iskren, stvarno su mi izgledala uvjerljivo. Točnije dva od tri mi izgledaju uredu, a treći me sjeća na The Rocka u Mumiji.. Sjećate se tog užasa?

Vrijedi li Monster Hunter 1 h i 44 min? Ja bi rekao, ako nemate ništa pametnije i želite vidjeti kako je Tony Jaa odapinje strijele iz luka od mamutove kljove onda da. U svakom drugom slučaju, ne.

ZardWi

A man who is believed to have magical powers and who uses them to harm or help other people. Širok opus TV serija & Filmova. Nakon što filmovi postanu prekratki nastupaju serije.

Napiši komentar