Nadolazeći Marvelovi filmovi

Dolazi nam puno Marvelovih filmova. Evo filmova koje možete očekivati tijekom sljedećih godina.

Iako Marvel Cinematic Universe nastavlja dominirati na svjetskim kino blagajnama, na pomolu je mnoštvo drugih Marvelovih filmova.
U 2019. publika je vidjela pet objavljenih Marvelovih filmova, dok 2020., 2021. i 2022. daju popriličan udio spinoffa, rebootsa i još više nastavaka.

The King’s Man
12. veljače 2021.

Radnja je vremenski postavljena prije glavne radnje Kingsmana. Matthew Vaughn je ponovo u ulozi režisera. Ralph Fiennes glumi Vojvodu od Oxforda, dok Harris Dickinson glumi njegovog štićenika Conrada. Njihova rana verzija Tajne službe mora spriječiti Rasputina i njegov zli savez da izazovu rat koji ubija milijune. King’s Man prvotno je trebao biti pušten u prodaju 2019. godine, ali je kasnije odgođen do veljače 2020. godine, pa zatim za rujan 2020. godine da bi kraju bio zabilježen za 12 veljače 2021.

The King’s Man

Black Widow 7. svibnja 2021.
(Sjedinjene Države)

Samostalni film Black Widow službeno se pušta u kina 7. svibnja 2021 nakon puno odgoda. Cate Shortland preuzima vladavinu kao redateljica, postajući tako prva samostalna ženska redateljica Marvel Studiosa. Obožavatelji se zalažu za samostalnu adaptaciju Black Widowa sa Scarlett Johansson otkako se Natasha Romanoff prvi put pojavila u Iron Manu 2, a deset godina kasnije to će se napokon dogoditi. Solistički film Black Widow radnjom je smješten nakon događanja Captain America: Civil War i prati bivšu atentatoricu KGB-a suočenu s duhovima svoje prošlosti. David Harbor pridružuje se MCU-u kao negativac Red Guardian, dok Florence Pugh i Rachel Weisz glume druge uvježbane Black Widow-ice.

The Eternals
studenog 2021. (Sjedinjene Države)

Početkom 2021., Marvel Studios uvodi The Eternals u MCU. Filmu koji u redateljskoj stolici vidi redateljicu Chloe Zhao. Napisano od strane Matthew i Ryan Firpo-a, priča o The Eternalsima pokrivat će preko 7000 godina vremena. Bilježeći pritom živote besmrtne vanzemaljske rase. Također će vjerojatno postati lansirna ploča za fazu 4 MCU-a. Angelina Jolie predvodi ulogu Thene, a pridružuju joj se Richard Madden kao Ikaris, novopečeni Kumail Nanjiani kao Kingo, Salma Hayek kao Ajak, Gemma Chan, kao Sersi, Brian Tyree Henry kao Phastos.

The Eternals

Morbius
19. ožujka 2021

Nakon što je glumio Jokera u Suicide Squadu, Jared Leto vraća se u svijet stripova u ulozi koja bi mu trebala ponuditi malo više vremena na ekranu. Sonyjev film Morbius, živi vampir završen je sa snimanjem i bit će objavljen u ožujku 2021. Leto glumi Michaela Morbiusa, liječnika koji se pokušava izliječiti od rijetke bolesti krvi, ali umjesto toga prožima se vampirskim osobinama, uključujući žudnju za ljudskom krvlju . Morbiusa režira Daniel Espinosa,prisutan će biti i Doctor Who kojeg će glumiti Matt Smith.

Shang-Chi i Legenda o deset prstenova
9. srpnja 2021.

Obećavanje uvođenja hardcore borilačkih vještina u MCU, Shang-Chi i Legenda o deset prstenova prioritet su za Marvelovu fazu 4. Film se temelji na stripovima o sinu Fu Manchua, koji ima otvorene oči za očevu zlu narav. Nakon što je poslan na zlu misiju, odluči postati superheroj. Boreći se za one koji ga trebaju umjesto za oca koji će mu zapovijedati. Shang Chi režirat će Destin Daniel Cretton. Simu Liu glumi prvog azijskog superheroja MCU-a, dok je Tony Leung izabran za Mandarina (pravog, a ne za njegovu imitaciju Trevora Slattery)

Venom: Neka bude pokolj
25. lipnja 2021

iako su mnogi sumnjali u to, Venom pod vodstvom Toma Hardyja pokazao se nezaustavljivom silom koja je na svjetskim blagajnama zaradila 855 milijuna dolara i više nego dovoljno za nastavak. Venom 2 će pisati spisateljica Kelly Marcel. Venom 2 upoznati će nas sa popularnim negativcem Carneagom zvanim Cletus Kassady (Woody Harrelson). Priča se i da je Naomie Harris glumi supernegativku Shriek.

Spider-Man: Povratak kući 3
5. studenog 2021
.

Još nema naslov, ali sada kako je Disneyev kratki sukob sa Sonyjem gotov, potvrđeno je da će Spider-Man dobiti treći MCU solo film na jesen 2021. Redatelj Jon Watts i scenaristički dvojac Chris McKenna i Erik Sommers vraćajuza kreativni kraj Spider-Man-a: Homecoming 3, saTomom Hollandom u glavnoj ulozi. Kraven Lovac pretpostavlja se da je ovaj put negativac, ali bit će zanimljivo vidjeti kakve su posljedice scene nakon kredita Spider-Man-a: Daleko od kuće.

Thor: Ljubav i grom
11. veljače 2022

Uz Thor: Ljubav i grom, asgardski ratnik postaje prvi MCU heroj koji je dobio četvrti samostalni film. Taika Waititi vraća se kako bi napisao i direktirao, iako je još uvijek nepoznato što će točno Thor raditi, Ljubav i grom obilježit će povratak Jane Foster Natalie Portman u MCU. Jane će postati ženska verzija Thora.
Više o filmu Thor i ulozi Cristiana Balea kao negativca možete pročitati na linku!

Thor: Ljubav i grom

Doktor Strange Multiverzum ludila
25. ožujka 2022

Prikazivanje Doktora Strangea u filmu Avengers: Infinity War Benedictu Cumberbatchtu donijelo je široko priznanje, što je dijelom i razlog zašto su Marvel Studios napokon krenuli naprijed s Doktorom Strangeom u Multiverzumu ludila. Budući da je Sam Raimi potpisao režiju, a Jade Halley Bartlett sada rješava scenarističke zadatke, druga samostalna avantura Doktora Strangea neće ga vidjeti potpuno samog, jer će Scarlet Witch igrati veliku ulogu u priči, čija se glavnina još uvijek čuva u tajnosti.

Kapetanica Marvel
8. srpnja 2022

Iako nije hit toliko velik kao Black Panther ili Avengers: Endgame, prva avantura Kapetanice Marvel ipak je postigla velik uspjeh, pa ne čudi da se Carol Danvers Brie Larson vraća u ljeto 2022. Kao i obično za Marvel , o zavjeri ili likovima Kapetanice Marvel 2, koji su tako daleko od izlaska, gotovo se ništa ne zna, ali navodno će se odigravati u sadašnjosti.

ZardWi

A man who is believed to have magical powers and who uses them to harm or help other people. Širok opus TV serija & Filmova. Nakon što filmovi postanu prekratki nastupaju serije.

Napiši komentar