“The Mandalorian”: Temuera Morrison vraća se u Star Wars svemir

Hollywood reporter piše kako će se glumac Temuera Morrison koji je u SW: Attack of The Clones igrao Jango Fetta pojaviti u drugoj sezoni Mandaloriana.

Njihovi izvori kažu kako će Morrison ovaj put utjeloviti Jangovog “sina” Boba Fetta, čuvenog lovca na glave koji se smatrao mrtvim nakon pada u sarlacc pit.
Boba je poznat po svom mandalorijanskom oklopu pa se o njegovom mogućem povratku nagađalo još od najave ove serije. S tim povratkom autori Mandaloriana koketirali su u prvoj sezoni kada je u epizodi “The Gunslinger” u pozadini mogao biti primijećen lik sa sličnim oklopom.
Ne uzbuđujte se previše jer Boba Fett navodno nebi trebao imati preveliku ulogu u novoj sezoni. Mala minutaža u originalnoj trilogiji nije spriječila da njegov lik fanovima postane jedan od najomiljenijih pa se veselimo svakoj sceni i službenom povratku Boba Fetta u SW svemir.

Pedro Pascal explains how his Mandalorian differs from Boba Fett ...
Mando | Boba

Neki fanovi misle kako će Morrison ipak glumiti kapetana Rexa, zvijezdu nedavno završenog animiranog serijala Clone Wars. Rex je blizak s likom Ahsoke Tano koja je potvrđena za drugu sezonu pa zasad nemojmo odbaciti ovu teoriju.

O starijim novostima vezanim za novu sezonu Mandaloriana možete čitati ovdje.
Također, za još Star Warsa možete pogledati našu top listu SW filmova.

Leeroy Jenkins

Na film se navukao preko mindfuckova, na serije preko GoT-a. Ljubitelj kompleksne radnje i brzih dijaloga.

Napiši komentar